aslide.jpg - copy
Bedankt voor uw geweldige steun in 2020!

Voor onderstaande Joodse personen zoeken we nog sponsors. Als u een persoon wil sponsoren kunt u dit doorgeven aan ons door een email met uw adresgegevens te sturen naar info@roechama.nl 
Wij sturen u dan een machtigingskaart en informatie over de persoon toe.

Al voorzien van een sponsor - Werkte voor Chesed als arts. Nadat ze haar arm brak, kan ze bijna niets meer. Ze heeft nu zelf hulp nodig.

Raakte zwanger, maar nooit getrouwd. Zoon Dima nu in Israel in leger. Ze werkte als schoonmaakster bij Chesed, maar nu nog maar 25 procent van inkomen.

Heeft auto-immuunziekte en moet dure medicijnen gebruiken. Van haar pensioen kan ze dit niet betalen.

Weduwe; familieleden omgekomen in Babi Yar. Heeft één zoon, die in Israel woont.

Michail

Al voorzien van een sponsor - Geboren in Siberie, waar haar vader op valse beschuldiging naar toe verbannen was. Keerde later terug naar Lvov. Veel familie bleek in de oorlog door de Nazi's te zijn omgebracht. Loedmila leeft van een klein pensioen.

Woont met man en kleindochter. Oma in de oorlog omgekomen bij de massaexecutie bij Babi Yar, Kiev.

Was gescheiden, woonde met dochter bij haar zieke moeder, die nu is overleden. Is opnieuw getrouwd.

Al voorzien van een sponsor - Moeder overleefde het getto, vader overleefde daardat hij op tijd geevacueerd was. Getrouwd en hebben één zoon; die woont in Israel. 

Wilt u bijdragen?

Als u éénmalig bij wilt dragen aan de projecten van Stichting Roechama, kunt u uw gift overmaken naar Stichting Roechama, IBAN: NL54 RABO 0362 4394 86. Vermeld daarbij waar uw gift voor bestemd is, of vermeld: gift algemeen.

Contactgegevens

Stichting Roechama
Claes de Jongestraat 31
2957 AD Nieuw-Lekkerland

tel: 0184-683478
E-mail: info@roechama.nl