Voor onderstaande Joodse personen zoeken we nog sponsors. Als u een persoon wil sponsoren kunt u dit doorgeven aan ons door een email met uw adresgegevens te sturen naar info@roechama.nl 
Wij sturen u dan een machtigingskaart en informatie over de persoon toe.

Vrouw van Vladimir is 4 jaar geleden overleden. Hij was door de week altijd weg voor zijn werk, maar blijft nu voor zijn dochtertje (van 9 jaar) thuis. Hij kan geen vast werk vinden, dus ook materieel zwaar.

Valery heeft twee infarcten gehad; hij kan niet werken. Er is veel geld nodig voor medicijnen en vaste lasten.

Ita

Al voorzien van een sponsor - Familieleden van haar vader allen omgekomen in concentratiekamp in Transnistrie. Ze heeft dochter in Israel.

Hebben drie kinderen, verwachten hun vierde. Wonen in driekamerflat, één kamer voor hun (schoon)ouders, één slaapkamer voor hun vijven, één kamer om te leven en spelen. Grisha heeft geen vast werk, af en toe wat inkomsten. 

Al voorzien van een sponsor - Weduwnaar, heeft 1 zoon in Slowakije, die hij 1 keer in het jaar ziet. Zijn pensioen van ongeveer 74 euro per maand is ruim 2 euro te hoog om door Chesed geholpen te mogen worden. Maar hij heeft echt hulp nodig.

Al voorzien van een sponsor - Sergei is geboren on 1966. invalide van de tweede groep vanwege hartklachten en open wonden aan benen. Hij kan nauwelijks lopen. Pensioen bedraag 1400 grivna, omgerekend 43 euro.

Nooit getrouwd geweest, woont samen met haar zus, die wel getrouwd was. Ze hebben op een wonderlijke manier de oorlog overleefd. Voor Maya zoeken we nog een halve sponsor. 

Sveta - weduwe, heeft drie volwassen kinderen, maar die kunnen haar niet helpen. Ze werkt voor Chesed Minsk, maar heeft een klein loon. Niet voldoende om van te leven.

Wilt u bijdragen?

Als u éénmalig bij wilt dragen aan de projecten van Stichting Roechama, kunt u uw gift overmaken naar Stichting Roechama, IBAN: NL54 RABO 0362 4394 86. Vermeld daarbij waar uw gift voor bestemd is, of vermeld: gift algemeen.

Contactgegevens

Stichting Roechama
Claes de Jongestraat 31
2957 AD Nieuw-Lekkerland

tel: 0184-683478
E-mail: info@roechama.nl