• slide1.jpg
  • slide2.jpg

Word sponsor!

Lees hier hoe u sponsor kunt worden van een Joods gezin in Oekraïne of Wit-Rusland.

Stichting Roechama heeft een financieel adoptieplan opgezet om structurele hulp te kunnen bieden aan Joodse mensen in Oekraïne. Deze hulp kan bestaan uit medicijnen, voedsel, kleding, schoolspullen, verwarming, etc. 

Lees meer...

Kom naar huis

1,50 euro
In deze spannende tijd is het belangrijk dat Joodse mensen en christenen, in Oekraïne maar ook in West-Europa, weten wat de Bijbel zegt. De God van Abraham, Izak en Jakob heeft een bedoeling met alles wat er in de wereld gebeurt. In dit boekje wordt aan de hand van Bijbelteksten het plan van God uitgelegd. Bestel een of meerdere boekjes door een mailtje te sturen naar info@roechama.nl   Vermeld hierbij het aantal en uw adres.  

Voor onderstaande Joodse personen zoeken we nog sponsors. Als u een persoon wil sponsoren kunt u dit doorgeven aan ons door een email met uw adresgegevens te sturen naar info@roechama.nl 
Wij sturen u dan een machtigingskaart en informatie over de persoon toe.

Maya (1946) is een alleenstaande vrouw. Ze heeft gelukkig kinderen, die haar bezoeken. Ze heeft kanker en heeft dure medicijnen nodig.

Tanja en Snezjana, Al voorzien van een sponsor, twee zussen met een psychische beperking. Electriciteit is afgesloten en ook gas dreigt afgesloten te worden. Ze hebben geen familie.

Fam. Joerkovitz Vader, moeder en drie kinderen, vierde op komst. Vader is zijn baan kwijt. Moeder heeft ook geen werk. Wonen met 5 personen in een eenkamerflat. 

 Fam. Kleiner Al voorzien van een sponsor 
Vader, moeder en twee kinderen wonen in een éénkamerflat, waar ook nog opa woont. Heel lage levensstandaard.

Familie Soltik, Al voorzien van een sponsor 
vader, moeder en 4 kinderen, wonen in een éénkamerflat. Vader heeft geen vaste baan

 

Gezin uit Oekraine, wat nu in Israel woont.  Kinderen willen heel graag muziekles, maar daar is geen geld voor. Wie wil hen sponsoren zodat de kinderen pianoles kunnen nemen?

   

Via onze site kunt u de mooiste kunstwerkjes bestellen! De opbrengst komt, na aftrek van de kosten, geheel ten goede aan Stichting Roechama!


Ans van Driel, een zeer creatieve vrouw, maakt namelijk de mooiste bijbelhoezen, tassen, gastendoekjes, boekenleggers etc. Ze borduurt, schildert en doet patchwork. U kunt kiezen uit kant- en klare bijbelhoezen, tassen, gastendoekjes etc. Maar u kunt ook zelf bepalen hoe uw nieuwe bijbelhoes of tas eruit moet zien. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u de stad Jeruzalem erop wilt, of een Bijbelverhaal, of een ander onderwerp of voorwerp. U kunt aangeven welke kleur u wilt en wat erop moet komen. Kortom, erg leuk voor uzelf, maar ook erg leuk om iemand cadeau te doen! We laten u hier al wat voorbeelden zien van haar werkstukken. 

- Bijbelhoesen: 20 - 35 euro
- Bijbeltassen: 30 - 40 euro
- Tassen: 55 - 70 euro
- Gastendoekjes: 5,95 euro

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Ans van Driel:
Email: ansvdriel@gmail.com
Telefoon: Tel:06-20041417

Pagina 1 van 2

Wilt u bijdragen?

Als u éénmalig bij wilt dragen aan de projecten van Stichting Roechama, kunt u uw gift overmaken naar Stichting Roechama, IBAN: NL54 RABO 0362 4394 86. Vermeld daarbij waar uw gift voor bestemd is, of vermeld: gift algemeen.

Contactgegevens

Stichting Roechama
Claes de Jongestraat 31
2957 AD Nieuw-Lekkerland

tel: 0184-683478
E-mail: info@roechama.nl